Delikatesser i Gårdbutikken Marielyst

Vores delikatesser i Gårdbutikken Marielyst

Ud over vores egne produkter sælger vi en lang række delikatesser fra en række kvalitetsbevidste producenter – primært lokale. Vi har produkter som most, vin, marmelader, honning, olier og meget andet finder du på hylderne i Gårdbutikken. Vi udvider hele tiden sortimentet. 

Marmelader

Hos Gårdbutikken Marielyst laver vi selv lækre marmelader til enhver smag. I sortimentet finder du alt lige fra en klassisk dansk solbær- og jordbærmarmelade til mere moderne varianter med f.eks. havtorn, diverse bær og meget mere.

Du er meget velkommen til at komme forbi Gårdbutikken Marielyst, som ligger lokalt i byen. Her kan du b.la. se vores marmelader og andre lækre delikatesser. Vi ser frem til at se dig i butikken, så du kan se vores udvalg og lade dig friste. 

Honning og dressing

Hos Gårdbutikken Marielyst laver vi hjemmelavet honning og dressing til enhver smag. I sortimentet finder du en bred vifte af dejlig honning og forskellige typer dressing, som kan bruges til b.la. desserter, ost, morgenmadsprodukter m.m..

Vi håber på at se dig komme forbi Gårdbutikken Marielyst, hvor vi har gode parkeringsforhold. Her kan du b.la. se vores honning, dressing og andre lækre delikatesser i butikken. Har du spørgsmål til udvalget, kan du altid henvende dig. 

Lokale producenter i Marielyst

Hos Gårdbutikken Marielyst har vi en bred vifte af spændende delikatesser. Vi har en masse selvdyrkede grøntsager og hjemmelavet delikatesser samt et supplement af andre lokale producenters varer her fra området.

Vi lægger stor vægt på kvalitet, når det kommer til vores nøje udvalgte sortiment af grøntsager og delikatesser. Af grøntsagerne dyrker vi selv Bøtø kartofler, ærter, jordbær, gulerødder og asparges. Vi ses i Gårdbutikken Marielyst!

Besøg vores hyggelige gårdbutik i Marielyst

Gårdbutikken Marielyst er din delikate gårdbutik lokalt i Marielyst. Kom forbi og besøg os. Vi ser frem til at se dig i butikken. Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere, er du velkommen til at tage kontakt.