Om Gårdbutikken

En verden af lokale delikatesser

I vores gårdbutik forhandler vi en lang række lækre kvalitetsprodukter. Vi har alt lige fra grøntsager, kyllinger, most og vin til marmelader, honning og meget mere… Vi sælger også gavekurve med vores udvalg af produkter!

Af grøntsagerne dyrker vi selv Bøtø kartofler, ærter, jordbær, gulerødder og asparges. Andre lokale producenter supplerer med de øvrige grøntsager. Ambitionen er, at vi selv producere flere af de grøntsager, som vi sælger i gårdbutikken, og derved sikre de bedste og mest friske produkter til vores kunder.

Vores kerneprodukt, Bøtø Kartoflen, vokser i vores fantastiske sandjord og lige præcis sandjorden er med til at give den fantastiske og velkendte smag. Jorden omkring Gårdbutikken Marielyst er simpelthen verdens bedste til at dyrke grøntsager i. 

Vores vision hos Gårdbutikken Marielyst

I 2017 overtog vi Marielyst Kartoffelbod med de tilhørende 50 hektar jord. I juni 2018 skiftede vi navn til dét, vi hedder i dag: Gårdbutikken Marielyst , som er et mere sigende navn, da vi ønsker at satse på mere end blot Bøtø kartoflerne. Logoet blev ved samme lejlighed opdateret, så vi var klar til at ekspandere yderligere.

Sandjorden her på Marielyst er simpelthen verdens bedste til grøntsager! Ud over de velkendte og velsmagende Bøtø kartofler, satser vi fremover også på andre grøntsager. Det første år kom der ærter til, og i 2018 har vi udvidet med jordbær, gulerødder og asparges. Vi vil løbende udvide sortimentet. I tæt samarbejde med en række lokale producenter dækker vi de fleste andre grøntsager.

Ligeledes kan vi tilbyde et bredt udvalg af delikatesser i Gårdbutikken (primært fra lokale producenter). Her finder du æblemost, kyllinger, krydderurter, vin, honning, øl, marmelader og meget andet. Vi tilbyder dertil gavekurve med en lang række lækre varer og delikatesser fra gårdbutikken.

Vi arbejder hårdt på at gøre området omkring Gårdbutikken så tilgængelig og præsentabel som muligt, til glæde for dig som kunde og området generelt. Senest har vi drænet gårdspladsen og kørt en stor omgang skærver på, så det altid er pænt og ryddeligt.

Vores næste mål er at etablere dræn på markerne, således vi fortsat kan levere kvalitetsgrøntsager og samtidigt passe på dertilhørende vandressourcerne. Vi forventer at etablere væksttunneler, som vil hjælpe os med forlænge vækstsæsonen, sikre produktkvaliteten og give en højere leveringssikkerhed.

Besøg Gårdbutikken Marielyst

Hos Gårdbutikken Marielyst er vi altid klar til at tage imod dig. Vi håber på at se dig, så du kan se vores brede udvalg af grøntsager, delikatesser, gavekurve og meget mere. Klik nedenfor og få rutevejledning.