Grøntsager i Gårdbutikken Marielyst

Vores grøntsager i Gårdbutikken Marielyst

Hos Gårdbutikken Marielyst har vi en bred vifte af spændende grøntsager. Vi har en masse selvdyrkede grøntsager samt et supplement af andre lokale producenters varer her fra området. Vi lægger stor vægt på kvalitet. Af grøntsagerne dyrker vi selv Bøtø kartofler, ærter, jordbær, gulerødder og asparges. Se vores grøntsager nedenfor her på siden.

Bøtø kartofler

Den inddæmmede sandjord på Bøtø er helt perfekt til Bøtø kartoflerne. Sandjorden er intet mindre end perfekt til at dyrke grøntsager i, og der er ingen tvivl om, at den gode smag i vores Bøtø kartofler kan tilskrives sandjorden.

Bøtø kartoflerne kan købes året rundt i gårdbutikken, men de sælges også i udvalgte dagligvareforretninger. Bøtø kartoflerne er lækre og delikate. Kom forbi gårdbutikken og se også vores mange andre delikatesser og grøntsager.

Jordbær

I juni 2018 startede vi op med vores egne jordbærplanter. Vi har plantet sorten Sonata, som vi oplever smager helt fantastisk og som trives rigtig godt på vores breddegrader. Jordbærerne sælges direkte fra gårdbutikken i sæsonen.

Jordbærerne er lækre og delikate og som man kender dem, når danske jordbær er allerbedst. Kom endelig forbi vores hyggelige gårdbutik og se også vores mange andre delikatesser og udvalg af grøntsager.

Ærter

Ærterne fra vores egne marker er, ligesom de øvrige grøntsager, helt utrolig lækre. Vi plukker ærterne samme dag som de sælges og sikre dermed at de er optimalt friske. Ærterne sælges fra gårdbutikken i sæsonen.

Ærterne er lækre og delikate, og som man kender dem, når danske ærter er allerbedst. Kom endelig forbi vores hyggelige gårdbutik og se også vores mange andre delikatesser og udvalg af grøntsager.

Gulerødder

Gulerødderne stortrives i vores bløde sandjord. Fra 2018 har vi valgt at satse på vores egne gulerødder og resultatet tegner rigtigt godt. Gulerødderne sælges direkte fra gårdbutikken i sæsonen.

Vores gulerødder er gode og sprøde. Kom endelig forbi vores hyggelige gårdbutik og se også vores mange andre delikatesser og udvalg af grøntsager.

Asparges

I foråret 2018 har vi plantet et stort areal til med asparges. Vores bløde sandjord er helt perfekt til asparges og allerede nu står planterne rigtig flot. Vi har valgt 2 forskellige grønne asparges, 2 forskellige hvide asparges og 1 sort af violette asparges.

Asparges planterne skal bruge 3 år på at etablere sig inden der kan høstes fuldt udbytte. Men allerede i foråret 2019 forventer vi en beskeden høst af friske asparges. Asparges sælges direkte fra gårdbutikken i sæsonen som typisk starter ultimo april og slutter 23. juni.

Besøg vores hyggelige gårdbutik i Marielyst

Gårdbutikken Marielyst er din delikate gårdbutik lokalt i Marielyst. Kom forbi og besøg os. Vi ser frem til at se dig i butikken. Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere, er du velkommen til at tage kontakt.